Смачний фарширований перець в мультиварці

Смачний фарширований перець в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготування фаршированих перців не потребує особливих кулінарних навичок, інгредієнти завжди доступні, а смак гарантовано радує.

Інгредієнти

Болгарський перець – 800 гр
Рис – 1 склянка 170 гр
Свинина – 400 гр
Томатний сік – 300 мл
Сметана – 1 склянки
Ріпчаста цибуля – 2 шт.
Морква – 1 шт.
Сіль – 2 ч. ложки
Мелений чорний перець – 1/2 ч. ложки
Лавровий лист – 1 шт.
Рослинне масло – 2 ст. ложки

Як приготувати Смачний фарширований перець в мультиварці

Для літньо-осіннього періоду фарширований перець є одним з найбільш доступних і улюблених страв. Його приготування не потребує особливих кулінарних навичок, інгредієнти завжди доступні, а смак гарантовано радує. У кожна господині є свої секрети його приготування і в кожній він виходить по-своєму смачно. Якщо ви вирішите готувати перці в мультиварці, то це значно спростить процес і звільнить вам час для інших справ.

Покроковий рецепт

Готуємо овочі: моєму перець і чистимо його від насіння, знімаємо лушпиння з цибулі і дрібно нарізаємо, обчищаем моркву тремо на дрібній тертці.

Заливаємо рис окропом і залишаємо остигати.

Ріжемо м’ясо на шматочки і подрібнюємо його на м’ясорубці разом з однією цибулиною.

Готуємо соус: на сковороду висипаємо дрібно нарізану цибулю і чекаємо поки він не подзолотиться, додаємо моркву і залишаємо на 2-3 хвилини. Заливаємо все томатним соком або тертими помідорами, додаємо сіль (1 чайна ложка), перець (1/4 чайної ложки), перемішуємо і даємо йому закипіти. Додаємо сметану і залишаємо соус нудитися на слабкому вогні 10 хвилин.

Змішуємо проціджений і промитий рис і додаємо в нього м’ясний фарш, солимо, перчимо і добре перемішуємо.

Фаршируємо перець і викладаємо їх у чашу мультиварки. Заливаємо їх томатно-сметанним соусом і додаємо лавровий перець. Закриваємо кришку мультиварці і залишаємо їх готуватися 40 хвилин, в режимі «Гасіння».

Ароматні фаршировані перці для всієї родини готові. Їх можна є просто так чи з сметаною, як кому подобається. Готуйте і насолоджуйтеся їх смаком.