Смажена брокколі з сиром тофу на подушці з рису басматі

Смажена брокколі з сиром тофу на подушці з рису басматі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спробуємо урізноманітнити меню і приготувати смажений сир з брокколі. Поєднується брокколі і сир краще за все з рисом.

Інгредієнти

брокколі – 100 г
сир тофу – 1 упаковка
соєвий соус – 30 мл
кунжут білий – 10 г
рис басматі – 100 г
зелень – за смаком
спеції – за смаком
оливкова олія – за смаком

Як приготувати Смажена брокколі з сиром тофу на подушці з рису басматі

Дивовижний рецепт простого вегетаріанського страви представляємо вам сьогодні. Ситне і привертає увагу страва гідна найвищих похвал. Для його приготування купіть в магазині:

Брокколі – 100 грам;

тофу – 1 упаковка;

соєвий соус – 30 мл;

рис басматі – 100 грам;

кунжут (білий і чорний) – 20 грам;

петрушка – за смаком;

спеції – за смаком;

оливкова олія – за смаком.

Покроковий рецепт

1. Рис басматі відваріть в підсоленій воді до готовності.

2. Брокколі промийте і розберіть на суцвіття.

3. Тофу наріжте порційними шматками.

4. На розігрітій сковороді обсмажте капусту і сир. Додайте спеції.

5 . Подавайте готове блюдо з рисом. При подачі прикрасьте рубаною зеленню і кунжутом.