Картопля смажена по-новому з додаванням кетчупу і часнику приємно здивує смаком.
Інгредієнти
картопля – 13-15 середніх картоплин | |
олія соняшникова – 6-7 ст ложок для смаження картоплі | |
сіль – за смаком | |
майонез – 3 ст. ложки | |
кетчуп – 4 ст. ложки | |
часник – 2-3 зубчики | |
цибулина – 1 головка |
Мій чоловік обожнює смажену картоплю, але й готувати часто одне і те ж блюдо набридає, тому я пробую урізноманітнити процес приготування і збагатити смак картоплі. Додавши трохи простих інгредієнтів я отримала рецепт картоплі, який тепер чоловікові подобається більше, ніж традиційний.
Покроковий рецепт
Для початку необхідно підготувати інгредієнти. Почистити картоплю і цибулину, дістати з холодильник кетчуп і майонез.
Почищену картоплю нарізаємо невеликими скибочками, цибулю маленькими шматочками. Розігріваємо сковороду, і викладаємо на неї картоплю з цибулею.
Смажимо картоплю до готовності в процесі солимо. Тим часом готуємо смачну заправку. У мисці змішуємо майонез,кетчуп, дрібно нарізаний часник. Потім змащуємо масою картоплю.
Після накрити кришкою і дати постояти на маленькому вогні 5-7 хвилин. Викласти в тарілку і гаряче блюдо подати.