Смажена картопля по-новому

Смажена картопля по-новому – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картопля смажена по-новому з додаванням кетчупу і часнику приємно здивує смаком.

Інгредієнти

картопля – 13-15 середніх картоплин
олія соняшникова – 6-7 ст ложок для смаження картоплі
сіль – за смаком
майонез – 3 ст. ложки
кетчуп – 4 ст. ложки
часник – 2-3 зубчики
цибулина – 1 головка

Як приготувати Смажену картоплю по-новому

Мій чоловік обожнює смажену картоплю, але й готувати часто одне і те ж блюдо набридає, тому я пробую урізноманітнити процес приготування і збагатити смак картоплі. Додавши трохи простих інгредієнтів я отримала рецепт картоплі, який тепер чоловікові подобається більше, ніж традиційний.

Покроковий рецепт


Для початку необхідно підготувати інгредієнти. Почистити картоплю і цибулину, дістати з холодильник кетчуп і майонез.

Почищену картоплю нарізаємо невеликими скибочками, цибулю маленькими шматочками. Розігріваємо сковороду, і викладаємо на неї картоплю з цибулею.

Смажимо картоплю до готовності в процесі солимо. Тим часом готуємо смачну заправку. У мисці змішуємо майонез,кетчуп, дрібно нарізаний часник. Потім змащуємо масою картоплю.

Після накрити кришкою і дати постояти на маленькому вогні 5-7 хвилин. Викласти в тарілку і гаряче блюдо подати.