Підготуємо всі необхідні продукти: почистимо картопля, цибуля, поріжемо м’ясо і сало.
На гарячу сковороду кладемо м’ясо, щоб воно розтоплювало.
Поки смажиться сало, ріжемо цибулю середнього розміру кубиком.
Коли весь жир з сала витопився, його можна прибрати зі сковороди, але якщо у вас в сім’ї їдять сало, то можна і залишити – смак страви воно точно не зіпсує. Висипаємо цибулю і готуємо його до прозорості і легкої золотавості.
До цибулі додаємо м’ясо, трохи його солимо і смажимо, поки він не побіліє.
Поки м’ясо смажиться нарізаємо дрібно картоплю.
У готову піджарку з лука і м’яса, висипаємо картоплю, солимо, перчимо, перемішуємо і смажимо до готовності. У процесі приготування потрібно кілька разів перемішувати наш картоплю з м’ясом, що б він не пригорів, але не перестаратися, що б він не розчавився і не перетворився в пюре.
Смажена на салі картопля з м’ясом готова – це дуже ситно і дуже смачно. Подайте на стіл з свіжими або соленными овочами, кефіром, зеленню і насолоджуйтеся цим смаком.