Для початку готуємо потрібні інгредієнти. А так же ніж, обробну дошку, ложку і з сковороду з кришкою.
Чистимо картоплю.
Ріжемо.
Ріжемо цибулю.
А так само ріжемо м’ясо.
Тепер м’ясо необхідно замаринувати. для цього посипаємо його половиною підготовленої солі, всієї приправою і заливаємо соєвим соусом (я брав східні спеції для м’яса на ринку).
Тієї часом пора обсмажити цибулю. Виливаємо рослинне масло на сковороду, висипаємо туди ж порубаний лук і ставимо на вогонь трохи нижче середнього.
До того моменту, поки цибуля підсмажиться і стане м’яким, м’ясо вже підійде. Висипаємо його в сковороду теж.
Після обжарювання хвилин 15 всипаємо туди і картопельку. Зверху посипаємо залишилася сіллю, кидаємо за бажанням лавровий лист і горошини перцю. А для того, щоб картопля швидше розпарити можна додати трохи води і закрити кришкою.
Чекаємо до готовності і періодично помішуємо. Коли вода википить, даємо страві трохи підсмажиться. При сервіровці готову картоплю з м’ясом можна посипати рубаним кропом і подавати зі склянкою молока. Приємного апетиту!