Смажена картопля з паприкою і беконом

Смажена картопля з паприкою і беконом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт дуже простий, паприка надає картоплі пікантний смак і колір.

Інгредієнти

Картопля – 1 кг
Бекон – 200 грам
Свинина – 500 грам
Паприка – 2 столових ложки
Соняшникова олія – 2 столові ложки
Сіль, суміш перців – за смаком

Як приготувати Смажена картопля з паприкою і беконом

Смажена картопля є одним з найулюбленіших страв у Росії. Сьогодні я поділюся своїм улюбленим рецептом.

Покроковий рецепт

Нарізаємо свинину на зручні шматочки, солимо, перчимо, забуваємо на 20 хвилин, нехай маринується.



Беремо бекон, нарізаємо на середні шматочки, обсмажуємо буквально 5 хвилин на вогні трохи вище середнього, що витопився жир.


Знімаємо бекон з сковороди, відразу кладемо свинину і обсмажуємо до золотавої скоринки.



Наступним кроком викладаємо картоплю на сковорідку, обсмажуємо хвилин 10, потім додаємо паприку, сіль, суміш перців, перемішуємо і смажимо до готовності.


Додаємо бекон і м’ясо, обсмажуємо 2-3 хвилини, накладаємо на тарілочку і насолоджуємося смаком)))