Економічно і просто в приготуванні
Покроковий рецепт
Промити і очистити стегенця, разорубить кожен на дві частини
Всі шматочки добре обваляти у борошні й злегка обсмажити на сковороді до золотистої скоринки
Тим часом почистити цибулю і часник, цибулю і селеру дрібно нарізати, часник розчавити або порізати на кілька великих шматків
Розігріти глибоку сковороду, налити масло і додати часник, обсмажити протягом хвилини, потім додати дрібно нарізану цибулю. Обсмажуємо до золотистого кольору цибулі
Засипаємо селера, маслини і каперсів і обсмажуємо ще кілька хвилин
Вливаємо пасату (можна купити томати у власному соку і подрібнити до однорідної маси), солимо не забуваючи, що оливки і каперси були солоні й тужім трохи все разом
І нарешті об’єднуємо всі з стегенцями, накриваємо кришкою і тушкуємо близько 40 хвилин, поступово помішуючи і стежачи щоб рідина не надто випарувалася.
Приємного апетиту!