Смажена курочка з кінзою і часничком

Смажена курочка з кінзою і часничком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курочка приготована за цим рецептом виходить дуже соковитою і смачною. Нотки ялівцю і кінзи надають м’ясу ніжний смак. А майоран додає м’ясу незвичайний аромат.

Покроковий рецепт

Курку необхідно розпотрошити на рівні величині шматочки або заздалегідь придбати готові шматочки курячого філе.

Курячі шматочки необхідно посолити і поперчити. Викласти шматочки на заздалегідь розігріту сковороду з рослинним маслом. Викладати вниз підсоленій стороною.

М’ясо поперчити і посолити з іншого боку. Додати щіпку майорану, щоб приправа рівномірно розподілилася на всі шматочки. Додати сушені ягоди ялівцю. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні протягом 40 хвилин, періодично перевертаючи шматочки.


Свіжу зелень кінзи нарізати дрібними шматочка. Зубчики часнику почистити і нарізати дрібними шматочками. Не варто робити занадто дрібні шматочки, чим дрібніше, тим більше ймовірності, що вони підгорять.

Кінзу разом з часником додати до м’яса, перемішати і тушкувати ще 15 хвилин.

Курочку подавати гарячою з будь-яким гарніром на Ваш смак, зі сметанкою. Приємного апетиту!