На поперечні шматки нарізати філе палтуса (або іншу рибу). Потім нарізану рибу приправити за своїм розсудом перцем, посолити. Змішати в неглибокій чашці панірувальні сухарі, прянощі для риби і кунжутне насіння. Обсипати рибу в приготовленої суміші. Смажити на розжареному маслі до утворення золотистої скоринки.
Після того як буде приготовлена риба в паніровці, можна зайнятися і приготуванням простого салату з авокадо.
Авокадо розрізати навпіл, видалити кісточку, очистити від шкірки, порізати кубиками. Червоний салатний цибулю почистити, порізати півкільцями. Дрібно порізати перець чилі.
Приготувати заправку для салату. Змішати в мисці 2 столові ложки оливкової олії, дрібно рубаний (або роздавлений за допомогою чеснокодавкі) часник, оцет, коричневий тростинний цукор і 1 чайну ложку соку лимона. Гарненько все перемішати.
Порізаний авокадо покласти в чашку, додати листя зелені і полити салат раніше приготовленої заправкою. За смаком посолити, Все перемішати.
На блюдо викласти смажену в паніровці рибу. Поруч викласти салат з авокадо. Приємного апетиту!