У цьому рецепті я розповім Вам, як легко і просто приготувати цвітну капусту в яєчному клярі. Така капусточка припаде до душі і дорослим, і дітям.
Покроковий рецепт
Качан цвітної капусти промити в проточній воді і розрізати навпіл. Нам знадобиться половина качана. Качан необхідно розділити на невеликі суцвіття.
Розбиваємо яйце в невелику мисочку, щоб зручно було збивати його виделкою. Солимо і перчимо його відразу. Збиваємо за допомогою вилки до однорідної маси.
Ставимо на вогонь сковороду наливаємо в неї рослинне масло, щоб дно було повністю покрите. Висипаємо борошно на плоске блюдо. Вона нам знадобиться для створення кляру.
Суцвіття цвітної капусти обволікає яйцем. Потім шматочок опускаємо в борошно і проворачиваем. Таку процедуру слід проробити з усіма шматочками.
На розпечену сковороду з маслом переносимо акуратно всі шматочки кольорової капусти. Смажимо на повільному вогні протягом 15 хвилин, потім перевертаємо шматочки і смажимо ще 10 хвилин.
Приємного апетиту! Капусточку можна вживати як окрему страву або в поєднанні з м’ясом. Краще всього подавати її разом зі сметанкою.