Іноді хочеться з’їсти що-небудь смачне, але при цьому корисне. Баклажанна ікра в самий раз доведеться вам до вподоби і принесе користь!!!
Інгредієнти
баклажан – 5 шт. | |
морква – 1 шт. | |
солодкий перець – 2 шт. болгарський | |
цибуля – 2 шт. | |
помідор – 2 шт. | |
масло соняшнику – 6 столових ложок | |
сіль – за особистим уподобанням | |
чорний мелений перець – за особистим уподобанням | |
часник – 1 головка |
Іноді хочеться з’їсти що-небудь смачне, але при цьому корисне. Баклажанна ікра в самий раз доведеться вам до вподоби і принесе користь!!!
Покроковий рецепт
1. Баклажани почистити, помити, порізати на квадратики і підсмажити на сковорідці з олією.
2. Очистити моркву і цибулю, порізати так само кубиками і посмажити ізольовано від баклажанів. Це допоможе не перетворити все в кашу.
3. Помити і почистити перець, нарізати і підсмажити разом з морквою і цибулею 5 хвилин.
4. Промити помідори, порізати на зручні шматочки, посолити, додати в сковороду, продовжуючи готувати близько 7 хвилин.
5. Після цього додаємо баклажани і часник, попередньо натерши його на тертці, отриману масу залишаємо на вогні ще 5 хвилин.
6. Через 5 хвилин смаження остуджуємо ікру і можна їсти. От і все! Приємного апетиту.