Смажені баклажани з перцем і помідорами

Смажені баклажани з перцем і помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Іноді хочеться з’їсти що-небудь смачне, але при цьому корисне. Баклажанна ікра в самий раз доведеться вам до вподоби і принесе користь!!!

Інгредієнти

баклажан – 5 шт.
морква – 1 шт.
солодкий перець – 2 шт. болгарський
цибуля – 2 шт.
помідор – 2 шт.
масло соняшнику – 6 столових ложок
сіль – за особистим уподобанням
чорний мелений перець – за особистим уподобанням
часник – 1 головка

Як приготувати Смажені баклажани з перцем і помідорами

Іноді хочеться з’їсти що-небудь смачне, але при цьому корисне. Баклажанна ікра в самий раз доведеться вам до вподоби і принесе користь!!!

Покроковий рецепт

1. Баклажани почистити, помити, порізати на квадратики і підсмажити на сковорідці з олією.

2. Очистити моркву і цибулю, порізати так само кубиками і посмажити ізольовано від баклажанів. Це допоможе не перетворити все в кашу.

3. Помити і почистити перець, нарізати і підсмажити разом з морквою і цибулею 5 хвилин.

4. Промити помідори, порізати на зручні шматочки, посолити, додати в сковороду, продовжуючи готувати близько 7 хвилин.

5. Після цього додаємо баклажани і часник, попередньо натерши його на тертці, отриману масу залишаємо на вогні ще 5 хвилин.

6. Через 5 хвилин смаження остуджуємо ікру і можна їсти. От і все! Приємного апетиту.