На каштанах зробити надріз, це обов’язкове правило, інакше вони вибухнуть в духовці. Скласти у вогнетривку форму.
Смажити (запікати) в духовці при температурі 180 С 25-30 хвилин. Не більше, так як, пересмажені каштани втрачають вологу і стають дуже твердими. Очистіть гарячими і подавайте до столу.
Кілька корисних порад:
Готуйте стільки каштанів, скільки плануєте з’їсти.
Не пережаривайте каштани, інакше вони стануть твердими.
Набагато легше чистити каштани гарячими.
З очищених каштанів знімайте всі плівки і перетинки.
Не залишайте очищені каштани про запас, їх смак змінюється і вони сохнуть. Неприготовленные каштани зберігайте у темному прохолодному місці.