Покроковий рецепт індійського страви – креветки в соусі чатні
Інгредієнти
королівських креветок – 300 грам | |
розмарину – 2 гілочки | |
спеції, зелень – за смаком | |
оливкова олія – за смаком | |
соус чатні – 50 мл | |
лимон – для смаку | |
солодких перцю – 2 болгарський (можна різних кольорів) |
Креветки не тільки варять і смажать, але ще й тушкують. Доповнити морепродукти рекомендуємо зеленню і солодким перцем.
300 грам королівських креветок;
2 гілочки розмарину;
спеції, зелень;
оливкова олія;
50 мл соусу чатні;
2 солодких перцю;
Покроковий рецепт
1. Варені креветки очистити від панцира. Обсмажте на оливковій олії.
2. Листочки розмарину перемішайте з креветками. Додайте спеції і смажте дві хвилини.
3. Солодкий перець очистіть і тонкими смужками. Додайте до креветками.
4. Зелень дрібно нарубаєте і також додайте до креветок.
5. Залийте соусом інгредієнти чатні і тушкуйте не більше десяти хвилин. За смаком можна додати лимон.