Смажені креветки в соусі чатні

Смажені креветки в соусі чатні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Покроковий рецепт індійського страви – креветки в соусі чатні

Інгредієнти

королівських креветок – 300 грам
розмарину – 2 гілочки
спеції, зелень – за смаком
оливкова олія – за смаком
соус чатні – 50 мл
лимон – для смаку
солодких перцю – 2 болгарський (можна різних кольорів)

Як приготувати Смажені креветки в соусі чатні

Креветки не тільки варять і смажать, але ще й тушкують. Доповнити морепродукти рекомендуємо зеленню і солодким перцем.

300 грам королівських креветок;
2 гілочки розмарину;
спеції, зелень;
оливкова олія;
50 мл соусу чатні;
2 солодких перцю;

Покроковий рецепт

1. Варені креветки очистити від панцира. Обсмажте на оливковій олії.

2. Листочки розмарину перемішайте з креветками. Додайте спеції і смажте дві хвилини.

3. Солодкий перець очистіть і тонкими смужками. Додайте до креветками.

4. Зелень дрібно нарубаєте і також додайте до креветок.

5. Залийте соусом інгредієнти чатні і тушкуйте не більше десяти хвилин. За смаком можна додати лимон.