Стегна виходять дуже соковиті, смачні і ароматні, з хрусткою скоринкою.
Інгредієнти
Курячі стегна – 4 шт. | |
Часник – 3 зубчики | |
Соєвий соус – 70 мл | |
Мед – 1 столова ложка з верхом | |
Насіння пажитника – 1 столова ложка | |
Гарам масала – 1/2 їдальні ложки | |
Каррі – 1 чайна ложка | |
Чікен масала – 1/2 їдальні ложки | |
Зіра – 1/2 їдальні ложки | |
Кориця мелена – 1/2 чайної ложки | |
Імбир мелений – 1/2 їдальні ложки | |
Сіль – за смаком | |
Оливкова олія – 3 столові ложки |
Інгредієнти для приготування стегон можна знайти практично в будь-якому магазині. Не вимагатиме великих зусиль. Готується досить швидко.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування стегон.
З курячих стегон зняти шкіру.
Часник видавити через землянку.
Додати мед до часнику і перемішати.
Додати в часниково-медову суміш чікен масалу, каррі, гарам масалу, насіння пажитника, корицю, зіру, мелений імбир. Все добре перемішати.
Додати соєвий соус і оливкове масло, за бажанням – трохи солі. Зробити маринад. Замаринувати стегна на 1 годину.
У холодну сковороду без додавання олії викласти стегна і обсмажити до готовності на середньому вогні, періодично перевертаючи. За 5 хвилин до кінця готування закрити сковороду кришкою.
Блюдо готове. Подавати можна з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!