Інгредієнти
Морква – 1 шт. | |
Виноград – жменя | |
Помідори черрі – 6-8 шт. | |
Ріпа – 1 шт. | |
Яблука – 1/4 склянки | |
Соєвий соус – 1 ст. л. | |
Патока – 1/4 склянки (сахаросодержащий сироп) | |
Цукор коричневий – 2 ст. л. | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Як приготувати Смажені овочі з яблуками
Зараз у кожного на столі є величезна кількість овочів. Мій рецепт саме з овочами, але я ще додав сюди фрукти. Адже просто овочі вже всім приїлися. У страви вийшов цікавий смак. І ще я подумав, що треба було б додати в блюдо зелених овочів, чого я не зробив. Вийшло б не тільки смачно, але й красиво!
Покроковий рецепт
Розігріти духовку до 400 градусів. Підготувати всі овочі (помити, очистити і крупно нарізати).
Соєвий соус, патоку і коричневий цукор скласти в миску і добре перемішати.
Додати яблучний сік, чорний перець і залити цим овочі. Накрити кришкою і запікати до готовності близько 45 хвилин.
Приємного апетиту!