Інгредієнти
Патисони – 1 кг | |
Розмарин – 1 ст. л. листя | |
Оливкова олія – 7 ст. л. | |
Сіль – | |
Мелений чорний перець – | |
Помідори черрі – близько 2 склянок | |
Часник – 2 зубчики | |
Білий хліб – 4 склянки, нарізаного на кубики | |
Цибуля червоний – 1/2 головки | |
Сік лимона – 1 ст. л. | |
Гірчиця діжонська – 1 ч. л. |
Покроковий рецепт
Розігріти духовку до 375 ° F.
Деко змастити 1 столовій оливкової олії, викласти патисони, розмарин, присипати дрібкою солі і чорним перцем. Зверху полити ще 1 столовою ложкою оливкової олії. Поставити в духовку на 10 хвилин. Помідори черрі викласти на сковороду, додати часник, 1 столову ложку оливкової олії, дрібку солі і чорного перцю, смажити на сковороді близько 20 хвилин, поки шкірка не лопне.
Кубики хліба обсмажити на 2 столових ложках оливкової олії на середньому вогні, попередньо посоливши їх. Смажити до хрусткої скоринки хліба. Остудити всі інгредієнти. За 20 хвилин перед подачею на стіл все змішати, додати цибулю, заправити 3-ма столовими ложками олії, лимонним соком і гірчицею. При необхідності додати ще сіль і перець. Приємного апетиту!