Смажені печериці у сметані виходять дуже швидко і смачно. Гриби і так смачні, а зі сметаною ще смачніше. Дане блюдо добре поєднується з картопляним пюре.
Інгредієнти
Печериці – 1 кілограм | |
Цибуля – 1 штука | |
Сметана – 4 столові ложки | |
Рослинне масло – для смаження | |
Сіль, перець – за смаком |
Для приготування цієї страви нам знадобиться: рослинна олія (для смаження), печериці у сметані, цибулю, сіль, перець за смаком.
Покроковий рецепт
Для початку ми добре миємо печериці.
І нарізаємо часточками.
На розпечену сковороду наливаємо рослинне масло і викладаємо печериці.
Як трохи підсмажаться додаємо цибулю, сіль, перець за смаком.
Після того, як випарується вода, додаємо 4 столові ложки сметани. Смажимо печериці ще п’ять хвилин. Наше блюдо готове.
Дане блюдо добре вважається з картопляним пюре. Побалуйте своїх рідних. Приємного апетиту!