Смажені печериці у сметані

Смажені печериці у сметані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смажені печериці у сметані виходять дуже швидко і смачно. Гриби і так смачні, а зі сметаною ще смачніше. Дане блюдо добре поєднується з картопляним пюре.

Інгредієнти

Печериці – 1 кілограм
Цибуля – 1 штука
Сметана – 4 столові ложки
Рослинне масло – для смаження
Сіль, перець – за смаком

Як приготувати Смажені печериці у сметані

Для приготування цієї страви нам знадобиться: рослинна олія (для смаження), печериці у сметані, цибулю, сіль, перець за смаком.

Покроковий рецепт

Для початку ми добре миємо печериці.

І нарізаємо часточками.

На розпечену сковороду наливаємо рослинне масло і викладаємо печериці.

Як трохи підсмажаться додаємо цибулю, сіль, перець за смаком.

Після того, як випарується вода, додаємо 4 столові ложки сметани. Смажимо печериці ще п’ять хвилин. Наше блюдо готове.

Дане блюдо добре вважається з картопляним пюре. Побалуйте своїх рідних. Приємного апетиту!