Промийте свинячі відбивні. З обох сторін поперечите.
Змішайте всі сухі інгредієнти: борошно, сіль, кайенский перець і чорний перець (чорного перцю повинно бути багато).
Обваляйте свинячі відбивні в борошняної суміші, струсіть надлишок борошна, відкладіть на тарілку.
Нагрійте олію на середньо-сильному вогні.
Додайте вершкове масло.
Коли масло розтане закинути свинячі відбивні, смажити 2-4 хвилини на одній стороні, перевернути і стільки ж на іншій стороні. (Переконайтеся, що при проколі м’яса не виходять рожеві соки).
Перекладіть готові відбивні на тарілку. Повторіть процедуру з рештою відбивними. Подавайте до столу гарячими. Приємного апетиту!