Смажений антрекот з овочами і курячим яйцем

Смажений антрекот з овочами і курячим яйцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Добре промитий шматок яловичини розрізати на чотири однакових частини, відбити їх гарненько через щільну плівку, присипати білим перцем і злегка посолити.

На середньому вогні розігріти сковороду, змастити її топленим маслом, поставити в неї всі курячі яйця так, щоб вони не пошкодилися, після цього приготувати яєчню.

Підготувати ще одну сковороду, змастити її топленим маслом, потім обсмажити в ній по черзі всі шматки відбитій яловичини, обвалені в панірувальних сухарях.

Потім перекласти обсмажене м’ясо на блюдо з овочами. На кожен шматок м’яса викласти по одному смаженої курячому яйцю.