Смажений рис по-японськи

Смажений рис по-японськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смажений рис з куркою — дуже смачно! Ви можете використовувати різні інгредієнти для цього рецепту, як і будь-рис. Я використовую довгозернистий рис (так як дуже люблю його), куряче м’ясо (можна взяти як куряче філе, так і курячу грудку) і зелений заморожений горошок. Це основні інгредієнти цієї страви. Блюдо готуватися швидко, особливо, якщо ви заздалегідь відваріть рис. Це здорово і зручно. Ви можете приготувати цю страву з будь-яких продуктів-залишків в холодильнику. І це ще один плюс. Вообщем, експериментувати можна до нескінченності, головне не бояться і весь час пробувати їжу в процесі приготування страви.

Покроковий рецепт