Смачне і красиве блюдо із смаженою телятини на кісточці найкраще подавати з овочами.
Покроковий рецепт
1. Стейк з телятини необхідно замочити у соєвому соусі на 10 годин. На наступний день приправити спеціями і обсмажити до готовності на оливковій олії.
2. Брокколі приготувати на пару, а після, занурити в крижану воду, щоб вона не втратила колір.
3. У сковороду налити трохи оливкового масла. Перець чилі розрізати на дві частини і опустити в оливкова олія. Тримати близько трьох хвилин, вийняти з сковороди.
4. Опустити родзинки і злегка підрум’янити. Після, приправити спеціями (сіль і перець) і влити вино. Дочекатися поки алкоголь повністю випаруватися.
5. На тарілку викласти брокколі і стейк з телятини. М’ясо полити виноградним соусом і подавати до столу.