Смажений стейк зі свинини на грилі

Смажений стейк зі свинини на грилі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Беремо свинячу корейку, Робимо не глибокі надрізи квадратиком, буквально 4мл, не більше. Також надрізаємо жир, так як жир ми знаємо, відображає тепло, а нам потрібно, щоб стейк просмажився повністю.

Беремо сковороду гриль, ставимо на плиту на сильний вогонь, і нехай вона гріється.

А тим часом продовжуємо готувати м’ясний стейк, солимо з обох сторін, перчимо теж з обох сторін за смаком, в залежності від любителів гострого.

Наша сковорода нагрілася, наливаємо олію, і чекаємо, поки воно не задимиться. Викладаємо м’ясо і додаємо в сковороду часник, часник можна не чистити, досить просто придавити ножем.

Смажимо свинячий стейк до золотистої скоринки, хвилин 5-7, перевертаємо м’ясо і смажимо ще 6 хвилин.

Знімаємо стейкии обгортаємо фольгою, для того щоб м’ясо “дійшло” і зберегло соковитість. Залишаємо хвилин на 10.

Ну і насолоджуємося соковитим, смачним блюдом, смаженим стейком на грилі! Всім приємного апетиту!