Беремо свинячу корейку, Робимо не глибокі надрізи квадратиком, буквально 4мл, не більше. Також надрізаємо жир, так як жир ми знаємо, відображає тепло, а нам потрібно, щоб стейк просмажився повністю.
Беремо сковороду гриль, ставимо на плиту на сильний вогонь, і нехай вона гріється.
А тим часом продовжуємо готувати м’ясний стейк, солимо з обох сторін, перчимо теж з обох сторін за смаком, в залежності від любителів гострого.
Наша сковорода нагрілася, наливаємо олію, і чекаємо, поки воно не задимиться. Викладаємо м’ясо і додаємо в сковороду часник, часник можна не чистити, досить просто придавити ножем.
Смажимо свинячий стейк до золотистої скоринки, хвилин 5-7, перевертаємо м’ясо і смажимо ще 6 хвилин.
Знімаємо стейкии обгортаємо фольгою, для того щоб м’ясо “дійшло” і зберегло соковитість. Залишаємо хвилин на 10.
Ну і насолоджуємося соковитим, смачним блюдом, смаженим стейком на грилі! Всім приємного апетиту!