Для початку заберемо для страви незіпсовані картопляні бульби. Промиваємо їх від забруднень під водою, очищаємо зручним способом і нарізаємо у формі брусків.
Оптимально прогріваємо на сковороді рослинне масло. Нарізку з картоплі викладаємо на сковороду. Починаємо обжарку на помірному вогні, періодично перевертаючи брусочки.
Картопля на сковороді доповнюємо нарізкою з ріпчастої цибулі.
Коли картопля буде майже готовий і мати золотисту скоринку, викладаємо до нього мариновані гриби (у нас це опеньки). Інгредієнти приправляємо до смаку сіллю, підсипаємо улюблених спецій (можна меленого перець і паприку, наприклад).
Інгредієнти перемішуємо, смажимо ще до повної готовності.
Просте, але дуже смачне блюдо з картоплі і маринованих грибів готово! Приємного всім перекусу!