Смажену картоплю з маринованими грибами

Смажену картоплю з маринованими грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку заберемо для страви незіпсовані картопляні бульби. Промиваємо їх від забруднень під водою, очищаємо зручним способом і нарізаємо у формі брусків.

Оптимально прогріваємо на сковороді рослинне масло. Нарізку з картоплі викладаємо на сковороду. Починаємо обжарку на помірному вогні, періодично перевертаючи брусочки.

Картопля на сковороді доповнюємо нарізкою з ріпчастої цибулі.

Коли картопля буде майже готовий і мати золотисту скоринку, викладаємо до нього мариновані гриби (у нас це опеньки). Інгредієнти приправляємо до смаку сіллю, підсипаємо улюблених спецій (можна меленого перець і паприку, наприклад).

Інгредієнти перемішуємо, смажимо ще до повної готовності.

Просте, але дуже смачне блюдо з картоплі і маринованих грибів готово! Приємного всім перекусу!