Смажену картоплю з мясом, як у Бабусі

Смажену картоплю з мясом, як у Бабусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Всі дуже люблять, як готують наші бабусі. Я завжди з теплотою згадую її смажену картопельку на шматочки сала. За таким рецептом картопелька виходить дуже ніжною і ситної.

Покроковий рецепт

Для приготування нам знадобляться:

Головне в приготуванні це вибір правильного м’яса. Свинина повинна бути з жирової прослоечкой, чим більше прошарок, тим більше витопиться жир. Можна додати шматочки жиру без м’ясного припадає на них. Ці шматочки можна після витоплення прибрати зі сковороди.
На заздалегідь розігріту сковороду викладаємо шматочки м’яса. Залишаємо на повільному вогні, періодично помішуємо, не допускаємо пригорання.

Тим часом займемося підготовкою овочів. картопля моєму в проточній воді, очищаємо і наріжте на тонкі скибочки, чим тонше скибочки, тим швидше блюдо приготується.

Перевіряємо свинину. Шматочки повинні стати золотисто-коричневого кольору, жир витопиться. Приблизний час смаження м’яса складаємо 15 хвилин.


Коли шматочки свинини підсмажаться, а жир витопиться з них, додаємо картоплю, солимо все. Перемішуємо, накриваємо кришкою. Смажимо на повільному вогні.

Цибулю чистимо і нарізаємо підлозі кільцями або четвертинками. Все залежить від Ваших уподобань.


Після закінчення 15 хвилин смаження картоплі, додаємо цибулю, спеції для картоплі і черний перець, перемішуємо і накриваємо кришкою. Смажимо протягом 15 хвилин, періодично помішуючи.

Картопля готова. Я подаю її завжди зі свіжою зеленню. Приємного апетиту.