Смажену картоплю з печерицями та цибулею

Смажену картоплю з печерицями та цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картоплю очистити, помити й нарізати скибочками.

На сковороді розжарити рослинну олію. Викласти картоплю і смажити, періодично перевертаючи. Посолити і поперчити.

Цибулю помити, очистити від лушпиння і порізати кубиками. Печериці також помити, обтерти від вологи і порізати скибочками. Очистити часник.

Коли картопля буде наполовину готовий і трохи підрум’яниться…

…Додати цибулю та печериці. Видавити часник через чеснокодавку. Овочі та гриби смажити до готовності.

Відразу ж подавати до столу. Поки гаряча картопелька, вона така Првкусная!

Приємного апетиту!