Інгредієнти
М’ясо баранини – (без жиру і кісток), нарізаного на частини | |
Ріпчаста цибуля – 2 головки | |
Яйця курячі – 2 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Рослинне масло – для смаження |
Завдяки луку, котлети виходять ніжними і соковитими.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 18-20 котлет.
Покроковий рецепт
М’ясо і цибулю покладіть в каструлю, залийте водою (щоб приховало), додайте солі, доведіть до кипіння. Потім вогонь зменшіть і варіть протягом приблизно 30 хвилин, або поки м’ясо не приготується. М’ясо і цибулю витягніть (бульйон можете використовувати на суп), пропустіть через м’ясорубку (традиційний спосіб) або подрібніть в кухонному комбайні. Додайте яйця. Приправте сіллю і перцем за смаком. Замісіть ретельно рукою, гарненько перемішайте. З фаршу зробіть круглі котлетки товщиною близько 1 см.
Розігрійте масло на середньому вогні в сковороді. Смажте котлети з одного боку 3-5 хвилин, потім переверніть і з іншого боку 5 хвилин на слабкому вогні. Ці котлетки дуже крихкі і можуть легко зламатися, так що перевертайте обережно, притримуючи. Подається з рисом і хлібом.
Приємного апетиту!