Збираємо всі інгредієнти, які знадобляться для готування
Промиваємо крильця і очищаємо їх від колодочек. При бажанні можна видалити кінцівки.
Чистимо картоплю, ріжемо його на 4 довгих шматочка. Можна і по-іншому, але так естетичніше
Солимо і перчимо. Не забуваємо, що при готуванні сіль вбереться, тому солимо трохи більше.
Додаємо 2 ст. л соєвого соусу 1 ст. л оливкової олії
Приправи можна використовувати будь-які, згідно вашим перевагам
Добре змішуємо всі інгредієнти. Якщо часу достатньо, то можна залишити на пів години промаринуватися. Якщо ні, то змащуємо форму або просто вкладаємо в рукав для запікання і ставимо хвилин на 50 в духовку. Температури 180 градусів буде достатньо для запікання. Якщо хочете зробити більш рум’яними можна за 5-10 хв до закінчення готування відкрити кришку, або розрізати рукав.
Соковиті крильця в духовці з картоплею готові. Приємного апетиту!