Рататуй являє собою дуже яскраве, ефектне і соковите овочева страва, яку готують у багатьох країнах за різними рецептами.

Інгредієнти
| великий баклажан – дві штуки | |
| вершки середньої жирності – 260 мл | |
| цукіні або кабачки – 320 г | |
| тісто листкове – 360 г | |
| великі курячі яйця сирі – дві штуки | |
| ріпчасту цибулю соковитий великий – одна штука | |
| солодкий перець червоний – 160 г | |
| соковиті помідори великі – 260 г | |
| оливкова олія ароматне – дві ст. ложки | |
| подрібнений чорний перець, дрібна морська сіль і сушений розмарин – за смаком |
Як приготувати Соковитий рататуй в листковому тісті
Сторінка: 1 2
