Солодка ковбаска – смак дитинства!
Інгредієнти
Печиво – 500 г пісочного печива («Жовтневе» або щось подібне) | |
Згущене молоко – 1 банка (не вареного) | |
Вершкове масло – 200 г | |
Какао – 5 ч. л. |
А ви робили солодку ковбаску в дитинстві? Це та сама ковбаска…з дитинства!
Покроковий рецепт
Печиво поламати на кілька шматочків.
Збити в блендері до такого порошкового стану, щоб поподались несного дрібні шматочки (тобто не в борошно).
Розм’якшене масло перекласти в глибоку миску. До нього поступово додавати печиво, періодично перемішуючи. Додати какао, перемішати.
Додати згущене молоко. Гарненько перемішати.
Після цього на столі розстелити харчову плівку або фольгу (змащувати її не треба, т. к. у «тесті» і так є вершкове масло), викласти на неї масу і загорнути, надаючи форму ковбаси.
прибрати в морозилку на 3 години
З даних інгредієнтів виходить 4 ковбаски. Покласти їх в морозилку до застигання (на 3-4 години). У морозилці зберігається ковбаска довго.
При подачі нарізати ковбаску кружечками і подавати до чаю. Приємного апетиту!