Самі смачні солодкі грінки, які прості у приготуванні.Я впевнена, це блюдо різноманітить ваш сніданок.
Інгредієнти
Пшеничних хліб – 10 шматочків | |
Яйця – 4 шт. | |
Молоко – 150 мл | |
Цукор – 3 ст. л. | |
Рослинна олія (для смаження) – за бажанням |
Як приготувати Солодкі грінки
Солодкі грінки відомі в багатьох країнах. І в різних країнах їх подають по-різному. Наприклад, у Гонконзі їх прийнято подавати з арахісовим маслом або джемом, а в Іспанії прийнято з лимонним соком. Але, я впевнена вам і так буде дуже навіть смачно. Приступимо!
Покроковий рецепт
Розбиваємо в глибоку тарілку яйця.
Додаємо молоко і цукор. Розмішуємо.
Беремо шматок хліба, обмачиваем в нашій консистенції і викладаємо на розігріту сковороду.Випікаємо з двох сторін до золотистого кольору.
Готово! Все неймовірно просто! Обов’язково слід їсти гарячими. Приємного апетиту!