Солона червона риба

Солона червона риба – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У першу чергу потрібно розморозити рибу до такого стану, щоб можна було очистити від шкіри і кісток. Перший раз зробити це буде досить важко, але ті, хто хоча б раз стикався з обробленням риби впораються за кілька хвилин. Відокремлене від кісток філе потрібно порізати на невеликі пластинки товщиною близько 5 мм

Очищений від лушпиння цибулю необхідно порізати тонкими кільцями і півкільцями.

Дно посуду посипати сіллю. Укласти шар риби, поверх розмістити кілька цибулевих кілець, посолити і приправити спеціями за смаком. Далі знову йде шар риби, який також чергується з цибулею.

Таким чином покласти всю рибу. На один шар йде приблизно 1/4 ч. л. солі.

Після укладання полити рибу олією.

Притиснути закуску блюдцем, можна встановити невеликий вантаж.


Риба буде готова вже через 3-5 годин. З’їдається така закуска дуже швидко.