Солянка домашня без оливок

Солянка домашня без оливок – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Продукти для солянки можна використовувати ті, що є в холодильнику, але дане поєднання мені подобається особливо.

Інгредієнти

Варена ковбаса – 150 гр
Копчена ковбаса – 150 гр
Копчена кура – 1 стегно
Солоні огірки – 2 шт невеликих
Помідор – 1 шт
Морква – 1 шт
Картопля – 3 бульби
Цибуля – 1 шт
Лимон – 1 шт
Томатна паста – 4 ст. л
Лавровий лист – 2 аркуша
Сіль, перець – за смаком
Сметана для заправки

Як приготувати солянка Домашня без оливок

Просте приготування страви для тих, хто не любить оливки.

Покроковий рецепт

З стегна копченої курки зварити бульйон. Картоплю помити, почистити і порізати соломкою.


Копчену ковбасу порізати соломкою, а варену кубиком.

Солоні огірки порізати дрібним кубиком. Змішати огірки, ковбаси і обсмажити на сковороді з додаванням 2 ст. л. томатної пасти протягом 10 хвилин.



Моркву натерти на тертці (я використовую натерту заморожену), цибулю порізати кубиком, помідор порізати кубиком і обсмажити на рослинному маслі.
Всі інгредієнти скласти в каструлю з бульйоном, додати 2 ст. л. томатної пасти, сіль, перець і варити до готовності картоплі.

Приємного апетиту!