Продукти для солянки можна використовувати ті, що є в холодильнику, але дане поєднання мені подобається особливо.
Інгредієнти
Варена ковбаса – 150 гр | |
Копчена ковбаса – 150 гр | |
Копчена кура – 1 стегно | |
Солоні огірки – 2 шт невеликих | |
Помідор – 1 шт | |
Морква – 1 шт | |
Картопля – 3 бульби | |
Цибуля – 1 шт | |
Лимон – 1 шт | |
Томатна паста – 4 ст. л | |
Лавровий лист – 2 аркуша | |
Сіль, перець – за смаком | |
Сметана для заправки |
Просте приготування страви для тих, хто не любить оливки.
Покроковий рецепт
З стегна копченої курки зварити бульйон. Картоплю помити, почистити і порізати соломкою.
Копчену ковбасу порізати соломкою, а варену кубиком.
Солоні огірки порізати дрібним кубиком. Змішати огірки, ковбаси і обсмажити на сковороді з додаванням 2 ст. л. томатної пасти протягом 10 хвилин.
Моркву натерти на тертці (я використовую натерту заморожену), цибулю порізати кубиком, помідор порізати кубиком і обсмажити на рослинному маслі.
Всі інгредієнти скласти в каструлю з бульйоном, додати 2 ст. л. томатної пасти, сіль, перець і варити до готовності картоплі.
Приємного апетиту!