Побалуйте своїх рідних.
Інгредієнти
М’ясний набір для солянки – 300 грам | |
Картопля – 6 штук | |
Мариновані огірки – 3 штуки | |
Цибуля – 1 штука | |
Морква – 1 штука | |
Буряк – 1 штука | |
Томатний сік – 1 стакан | |
Вода – 3 літри |
Для того щоб приготувати домашню солянку нам знадобиться: копченості (у мене з магазину готовий набір різних копченостей), картопля, огірки, цибуля, буряк, морква, томатний сік лимон.
Покроковий рецепт
Дістаємо набір копченостей промиваємо і ставимо на плиту вариться бульйон.
Тим часом готуємо всі інші інгредієнти. Чистимо картоплю миємо й нарізаємо кубиками.
Мариновані огірки дрібно нарізаємо.
Як тільки бульйон закипить додаємо картоплю.
На сковороді обсмажуємо наші овочі: цибулю, моркву і буряк, також в кінці додаємо томатний сік і тушкуємо ще 3 хвилини.
Як приготуватися картоплю додаємо мариновані огірки і овочі. Доводимо до кипіння і наша солянка готова. Подавати можна зі сметаною і лимоном. Приємного апетиту!