Солянка з капусти, тушкована з курячою печінкою

Солянка з капусти, тушкована з курячою печінкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячу печінку, заздалегідь розморожену і промиту, нарізаємо на шматочки поменше. Перекладаємо нарізку з печінки для обжарювання в підігріте рослинне масло. Трохи приправляємо до смаку сіллю. Обсмажуємо шматочки печінки протягом 5-7 хвилин.

Підготуємо за цей час овочі. Подрібнимо довільно моркву і ріпчасту цибулю. Перекладаємо овочі до обсмажених шматочків печінки. Продовжуємо гасіння на середньому вогні.

Шаткуємо капусту. Відправляємо подрібнену капусту до решти інгредієнтів.

Компоненти страви досолює, додаємо столову ложку томатної пасти.

Перемішуємо. Тушкуємо печінка з овочами і капустою до готовності. Якщо є необхідність, додаємо до інгредієнтів кип’яченої води в невеликій кількості.

В кінці готування складу страви доповнюємо нарізкою зі свіжого кропу. Приємною всім трапези!