Солянка з капусти з маринованими печерицями

Солянка з капусти з маринованими печерицями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо основний інгредієнт представленого страви – капусту. Шаткуємо її дрібно, викладаємо в миску. Присипаємо капустяну нарізку сіллю і мнемо чистими руками.

Капусту перекладаємо в каструлю, додаємо воду. Ставимо на вогонь нудитися на середній вогонь.

Паралельно підготуємо інші інгредієнти нашої капустяної солянки. Очистимо від шкірки моркву, цибулю – від лушпиння. Подрібнимо моркву на терці, цибулю, використовуючи ножик.

Підготовлені подрібнені овочі викладаємо для обжарювання в рослинне масло.

Доводимо овочі до м’якості, потім додаємо мариновані шампіньйони. Тушкуємо 5 хвилин.

Піджарку з овочів з грибами, викладаємо в каструлю до капусти.

Додаємо томатний соус. Перемішуємо. Тушкуємо на малому вогні 25 хвилин.

Готову солянку з капусти з грибами в кінці приготування приправляємо меленим чорним перцем, додаємо нарізку із зелені.

Смачна капустяна солянка з грибами готова!

Подаємо до столу, приємного апетиту!