Сьомга з овочами в духовці

Сьомга з овочами в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Промиваємо під холодною водою стейки сьомги. Можна взяти цілу рибу і порізати на стейки самостійно. Стейки сьомги солимо, перчимо, скроплюємо соком лимона. Формуємо з фольги човники.

Помідори ріжемо на часточки. Цибулю ріжемо на дрібні шматочки. Змішуємо овочі і викладаємо поверх рибки.

натираємо сир на крупній тертці. Зверху робимо сіточку з майонезу. Ставимо риби в розігріту духовку.

Запікаємо протягом 20 хвилин при температурі 180 градусів. Ось так швидко і неймовірно смачно приготувати сьомгу з овочами.

На гарнір мені дуже подобається рис. Приємного апетиту!