Сосиски з сиром до пива, запечені в духовці

Сосиски з сиром до пива, запечені в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти.

Видалити плівку з сосисок, якщо така є. Сосиски надрізати уздовж, змастити всередині гірчицею (приблизно по 1/2 чайної ложки на кожну, а там дивіться самі, на свій смак і залежно від ядрености гірчиці). Любителям гостренького: можна усередині сосиски посипати червоним перцем, але це за бажанням і в залежності від того, кому призначено блюдо.

60 г сиру нарізати брусочками (бажано брати сир твердих сортів, так як інший може сильно розтектися). У кожну сосиску викласти по 2 бруска сиру.

Обмотати сосиску беконом. Закріпити краю бекону зубочистками, щоб при запіканні бекон не розвернувся.

Викласти фаршировані сосиски в беконі в вогнетривке блюдо або на деко, вистелений пекарської папером або фольгою (якщо використовуєте фольгу, стеліть її глянцем вгору, щоб бекон гарненько підрум’янився). Запікати в духовці при температурі 180 градусів до рум’яності бекону (якщо у вас в духовці є гриль, можна зробити сосиски гриль).

Запечені сосиски до пива готові. Не дивлячись на те, що традиційні закуски до пива: снеки, чіпси, ковбаски, солона рибка… такі сосиски не розчарують ваших гостей! Так що скоріше кличте друзів! Вживайте блюдо гарячим, поки сир не застиг, а бекон теплий і хрусткий.
Приємного апетиту!