Спагетті з смаженими грибами в лаймовому маринаді

Спагетті з смаженими грибами в лаймовому маринаді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Маринад складається з соку лайма, цедри лайма і оливкової олії. Можна звичайно зробити його і з лимона, але все ж, раджу не відходити від рецептури, буде смачно, повірте! Лайм надає свій неймовірний вишуканий аромат і присмак. В якості грибів в цьому рецепті я використовую тільки печериці, так як вони чудово тримають форму після смаження. Вибирайте білі і не великі грибочки. Якщо ви використовуєте великі гриби, можна порізати їх навпіл або на 4 частини. Страва від цього ніяк не програє. Розмарин можна використовувати як сухий, так і свіжий. Єдине, розмарин потрібно буде після обжарювання видалити, а з сухою травою цю процедуру зробити буде складніше, так як зібрати дрібні «голочки» на розпеченій сковороді – кропотная робота. Так, хотілося зазначити, що смаки у всіх різні. І якщо для вас маринад занадто кислий, при смаженні додайте трохи цукру, відрегулювавши смак грибів за своїм бажанням.

Покроковий рецепт