Спаржева квасоля з сиром під сметанно-горіховим соусом

Спаржева квасоля з сиром під сметанно-горіховим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.






Відварюємо квасолю в підсоленій воді і проварюємо 3-5 хвилин. Поки квасоля вариться підсмажуємо кунжут, знімаємо зі сковорідки і кладемо арахіс. Його постійно помішуємо, щоб не підгорів. Частина шкурок самостійно облущится, а решту доведеться почистити (очищаються швидко). Відварену спаржу викладаємо на сито, даємо стекти.






Дрібно рубаємо цибулю і підсмажити на сковороді, не засмажуючи при цьому. Тим часом дрібно нарізаємо часник. Спаржеву квасолю додаємо до цибулі і протушиваем на сковороді. Натираємо сир на дрібній тертці і додаємо в сковороду, акуратно перемішуючи, кидаємо рубаний часник і вдихаємо АРОМАТИЩЕ! Додаємо смажений кунжут, солимо і перемішуємо.



У ємність висипаємо смажений арахіс і сметану, пюрируем. На тарілку викладаємо квасоля, скручуємо лаваш і перемішуємо соус.
Мої чоловіки їдять соус окремо зі спаржею.
Я собі додаю ще лимонний сік. Це шалено смачно!
Приємного апетиту!