Справжній український борщ

Справжній український борщ – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачний український борщ повинен бути не тільки високопоживної, але і ароматною їжею, щоб, як кажуть у народі, за вухо було відтягнути неможливо. Треба віддати належне нашим предкам, які з простих інгредієнтів примудрилися придумати це унікальне перше повноцінне блюдо. Воно здатне не просто наситити організм, але і забезпечити багатий вітамінно-мінеральним комплексом. А що входить в склад добротний шматок м’яса – це джерело повноцінного білка, і прекрасна можливість відновити сили після важкої або напруженої роботи. Після добре приготованого борщу зазвичай просять добавки і відмовляються від другої страви.

Існує вислів: «У кожної господині повинен бути свій ексклюзивний рецепт борщу». Деякі додають буряк, але ми свідомо відкидаємо цей інгредієнт, так як на Полтавщині (батьківщині Гоголя) цей продукт в борщ практично не додають.

Покроковий рецепт