Старовинний метод засолювання петрушки на зиму

Старовинний метод засолювання петрушки на зиму – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Існує багато способів заготівлі зелені. Пропоную засолку петрушки на зиму.

Інгредієнти

Петрушка свіжа – 500 г
Сіль велика – 80 г

Як приготувати Старовинний метод засолювання петрушки на зиму

Рубана і зеленні з сіллю чудово зберігається, не втрачає характерного аромату і смаку. Зберігається такий продукт близько півроку.

Покроковий рецепт

Для засолювання необхідно на 500 г рубаної зелені 80 г крупної солі.

Зелень обов’язково промийте і обсушіть! Потім дрібно поріжте (гілочки я обрізаю і видаляю).

Ретельно все перетріть з сіллю (петрушка повинна розпочати виділяти сік).

На дно банки, в якій ви хочете зберігати зелень, насипте трохи солі. Потім викладіть рубану зелень з сіллю. Гарненько утрамбуйте. Зверху насипте ще трохи солі.

Тепер банку можна закрити і прибрати в холодне місце. Зберігати таку зелень можна тільки в прохолодному місці!