Для приготування страви необхідно підготувати наступний набір продуктів: лосось, соус теріякі, часник, спеції і брокколі або інший улюблений овоч.
Інгредієнти
лосось (стейк) – 500 грам | |
соус теріякі – 10 мл | |
часник – 1 зубчик | |
брокколі – 100 грам | |
спеції – за смаком | |
сіль – за смаком |
Любите рибу і дотримуєтеся правильного способу життя?! Тоді обов’язково візьміть на озброєння наш унікальний рецепт. Ніжна запечена рибка в солодкому соусі з хрусткою капустою, що можна піднести на обід або вечерю.
Покроковий рецепт
1. За кілька годин до запікання риби приправте її соусом теріякі і залиште для маринування.
2. Тим часом прогрійте духовку до 200 градусів.
3. Брокколі приправте сіллю і відправте в пароварку до готовності.
4. Мариновану рибу присипте тертим або дрібно порізаним часником, спеціями, збризніть маслом і загорніть у фольгу.
5. Випікайте лосось протягом 20 хвилин.
6. Готову рибу вийміть з фольги і викладіть на тарілку, а поруч покладіть брокколі, приготовану на пару
і будь-який гарнір.