Дієтичний і смачну вечерю для тих, що худнуть. Смачно і без шкоди для фігури.
Інгредієнти
Куряча грудка – 4 штуки Замість курячої можна вибрати філе індички або кролика. При схудненні не можна використовувати яловичину або свинину. | |
Сіль – за смаком | |
Спеції – за смаком Шафран, коріандр, сушений імбир і куркума. | |
Оливкова олія – за смаком Бажано використовувати масло в розпилювачах. Так можна зменшити калорійність страви. |
Соковиті шматочки курячого філе стануть відмінним обідом для тих, хто піклується про свою фігуру. Можна подавати з овочами або овочевими салатами. Стейками можна обідати або вечеряти. Вони наситять організм білком, і будуть сприяти швидкому схудненню.
Покроковий рецепт
Курячі грудки помити і очистити від плівок або прожилок. Просушити паперовими рушниками.
Перекласти м’ясо в глибоку ємність. Посолити, поперчити і ретельно натерти спеціями.
Накрити харчовою плівкою і заховати в холодильник на 1 годину.
Через годину дістати м’ясо і покласти у сковорідку. Збризнути стейки оливковою олією і смажити 5 хвилин на сильному вогні. Грудки нудно постійно перевертати, щоб вони не підгоріли.
Через 5 хвилин зменшити вогонь, підлити трохи води і накрити сковорідку кришкою. Так тушкувати ще 20 хвилин.
Блюдо подавати гарячим разом з овочами. Для тих, що худнуть краще вибирати салати із зелених овочів.