Картопля промити, почистити і натерти на дрібній тертці або пропустити через м’ясорубку разом з часником.
Додати сіль, спеції і яйце.
Всипати борошно і ретельно перемішати масу.
Ложкою викладати невеликі тонкі коржі на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажувати з двох сторін до золотистого кольору. Можна включити плиту на максимум і стежити, щоб коржі не підгоріли.
З готового фаршу зробити тонкі коржі. Обсмажити їх з двох сторін до готовності на повільному вогні.
Готові коржі починаємо збирати в стожки. Кладемо на блюдце картопляну заготівлю, зверху змащуємо невеликою кількістю кетчупу і кладемо скибочку помідора.
Накриваємо м’ясної коржем. Зверху рясно посипаємо тертим сиром. Сир потрібно розтопити, для цього відправляємо стожки в духовку або мікрохвильову піч.
Готову страву прикрашаємо зеленою цибулею й овочами. Подаємо в гарячому вигляді, поки сир не застиг.