Стожки з картоплі з фаршем та сиром

Стожки з картоплі з фаршем та сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Картопля промити, почистити і натерти на дрібній тертці або пропустити через м’ясорубку разом з часником.


Додати сіль, спеції і яйце.


Всипати борошно і ретельно перемішати масу.


Ложкою викладати невеликі тонкі коржі на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажувати з двох сторін до золотистого кольору. Можна включити плиту на максимум і стежити, щоб коржі не підгоріли.


З готового фаршу зробити тонкі коржі. Обсмажити їх з двох сторін до готовності на повільному вогні.

Готові коржі починаємо збирати в стожки. Кладемо на блюдце картопляну заготівлю, зверху змащуємо невеликою кількістю кетчупу і кладемо скибочку помідора.


Накриваємо м’ясної коржем. Зверху рясно посипаємо тертим сиром. Сир потрібно розтопити, для цього відправляємо стожки в духовку або мікрохвильову піч.


Готову страву прикрашаємо зеленою цибулею й овочами. Подаємо в гарячому вигляді, поки сир не застиг.