Рецепт страви легкий і смачний
Інгредієнти
Стручкова квасоля – 0,5 кг | |
Вершкове масло – 50 грам | |
Кріп – 0,5 пучка | |
Яйця – 3 шт | |
Сіль, перець – за смаком |
Як приготувати Стручкова квасоля в яйці
Рекомендую вибирати дозрілі стручки, вони швидше варяться
Покроковий рецепт
Перед приготуванням квасолю необхідно ретельно помити і відрізати хвостики з двох сторін
У каструлю наливаємо воду, солимо, перчимо і доводимо до кипіння.Після того, як вода закипіла, висипаємо туди квасолю і варимо до повної готовності (30 хвилин).
Після того, як квасоля зварилася, зливаємо воду і додаємо до квасолі вершкове масло. Обсмажуємо до рум’яної скоринки
До рум’яної квасолі додаємо яйця і кріп. Доводимо страву до готовності, постійно помішуючи.
Після того, як яйце повністю просмажене ще раз присолите і накрийте кришкою на 5 хвилин, щоб страва настоялося.