Рецепт страви легкий і смачний

Інгредієнти
| Стручкова квасоля – 0,5 кг | |
| Вершкове масло – 50 грам | |
| Кріп – 0,5 пучка | |
| Яйця – 3 шт | |
| Сіль, перець – за смаком |
Як приготувати Стручкова квасоля в яйці
Рекомендую вибирати дозрілі стручки, вони швидше варяться
Покроковий рецепт

Перед приготуванням квасолю необхідно ретельно помити і відрізати хвостики з двох сторін

У каструлю наливаємо воду, солимо, перчимо і доводимо до кипіння.Після того, як вода закипіла, висипаємо туди квасолю і варимо до повної готовності (30 хвилин).
Після того, як квасоля зварилася, зливаємо воду і додаємо до квасолі вершкове масло. Обсмажуємо до рум’яної скоринки
До рум’яної квасолі додаємо яйця і кріп. Доводимо страву до готовності, постійно помішуючи.
Після того, як яйце повністю просмажене ще раз присолите і накрийте кришкою на 5 хвилин, щоб страва настоялося.
