Стручкова квасоля з фаршем, по-флотськи

Стручкова квасоля з фаршем, по-флотськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнтів потрібно небагато, рецепт можна змінити під індивідуальні смаки господині. Таке блюдо виручить, коли немає багато часу на приготування їжі, адже готувати квасоля по-флотськи дуже просто і досить швидко. Квасолю можна використовувати свіжу або заморожену, в залежності від сезону. Свіжу квасолю, краще заздалегідь відварити до напівготовності, але це не обов’язково. Я використовувала заморожену квасолю, яку приготувала влітку. Також може змінюватись кількість інгредієнтів, так що рецепт дає свободу для творчості.

Покроковий рецепт