Чотири інгредієнти і відмінний вечерю вам забезпечений!
Інгредієнти
картопля – 5 шт. | |
морква – 1 шт 1 велика або 2 маленьких | |
буряк – 3 шт. невеликі | |
цибуля – за смаком | |
сіль – за смаком |
Чому я назвала цей салат “студентський вінегрет”? Тому що знадобиться мінімум посуду , мінімум зусиль,а в підсумку буде відмінне доповнення до вечері! Кількість позицій у салаті можна змінювати, наприклад, можна додати огірки,горошок або квашену капусту.
Покроковий рецепт
Ми студенти,а це означає, що у нас немає великої кількості каструль, відповідно складаємо всі овочі в саму велику каструлю,насипаємо сіль і ставимо на вогонь. В середньому на варіння овочів середніх розмірів сягає від 30 хвилин до години. Протягом варіння протикаємо овочі ножем і варимо до повної готовності.
Витягуємо овочі з води і даємо їм повністю охолонути.
Якщо овочі очищали до того,як почати варити,то можна нарізати,а якщо ні,то спочатку очищаємо.
Нарізаємо невеликими кубиками картоплю.Слідом також нарізаємо кубиками буряк і моркву.
Дрібно нарізаємо цибулю.
Змішуємо все в чашці і заправляємо олією і сіллю.
Приємного апетиту!