Ми студенти,а це означає, що у нас немає великої кількості каструль, відповідно складаємо всі овочі в саму велику каструлю,насипаємо сіль і ставимо на вогонь. В середньому на варіння овочів середніх розмірів сягає від 30 хвилин до години. Протягом варіння протикаємо овочі ножем і варимо до повної готовності.
Витягуємо овочі з води і даємо їм повністю охолонути.
Якщо овочі очищали до того,як почати варити,то можна нарізати,а якщо ні,то спочатку очищаємо.
Нарізаємо невеликими кубиками картоплю.Слідом також нарізаємо кубиками буряк і моркву.
Дрібно нарізаємо цибулю.
Змішуємо все в чашці і заправляємо олією і сіллю.
Приємного апетиту!