Студентський вінегрет

Студентський вінегрет – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ми студенти,а це означає, що у нас немає великої кількості каструль, відповідно складаємо всі овочі в саму велику каструлю,насипаємо сіль і ставимо на вогонь. В середньому на варіння овочів середніх розмірів сягає від 30 хвилин до години. Протягом варіння протикаємо овочі ножем і варимо до повної готовності.

Витягуємо овочі з води і даємо їм повністю охолонути.

Якщо овочі очищали до того,як почати варити,то можна нарізати,а якщо ні,то спочатку очищаємо.

Нарізаємо невеликими кубиками картоплю.Слідом також нарізаємо кубиками буряк і моркву.

Дрібно нарізаємо цибулю.

Змішуємо все в чашці і заправляємо олією і сіллю.
Приємного апетиту!