Суфле куряче у чорносливом в мультиварці

Суфле куряче у чорносливом в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ще один хороший варіант легкого вечері на швидку руку. Прекрасний рецепт для людей, що сидять на дієті.

Покроковий рецепт


Куряче філе промиваємо, очищаємо від плівок і ріжемо дрібними шматочками, потім подрібнюємо в блендері. Якщо немає блендера, можна використовувати м’ясорубку з дрібною сіткою.


Курячі яйце ділимо на жовтки і білки. Жовтки поміщаємо до перемолотому м’яса і збиваємо в блендері на ножах ще раз. Або дуже добре перемішуємо, якщо збивати нічим.

В отриманий м’ясний фарш потрібно додати одну столову ложку йогурту (краще густого) і влити чайну ложку розтопленого натурального вершкового масла (і ніякого маргарину!).
Ще раз збити до однорідної маси.

Додаємо промитий чорнослив. Ще раз збиваємо в блендері, але так, щоб чорнослив був подрібнений не повністю – нехай будуть видні його шматочки.
Якщо чорнослив не любите – пропустіть цей крок.

Білки необхідно збити міксером або віночком до білої піни. Повільно вливаємо їх у фарш і розмішуємо.

Дно ємності для випікання змащуємо вершковим масло.
Поміщаємо в неї наш фарш і виставляємо мультиварці на режимі “Випічка”.
Оптимальний час тридцять п’ять – сорок хвилин.


Суфле виймаємо, даємо йому відпочити п’ять-десять хвилин.
Нарізаємо на порційні шматочки і подаємо з будь-яким гарніром.
Приємного апетиту!