Суп гаспачо

Суп гаспачо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У кожній історичній частині Іспанії суп гаспачо можуть готувати по-різному. Іноді, місцеві вважають його взагалі напоєм, а зовсім не супом і подають у склянках. Інша варіація страви – це дрібно нарізані овочі, залиті тертими томатами. Виходить, що зразок рідкого салату. Далі суміш приправляють перцем, сіллю, додають часник і дають настоятися від декількох годин до одного дня, для придбання стравою найбільш гармонійного смаку. Головна складова цієї страви – це звичайно ж, стиглі, соковиті помідори, які є не тільки в Іспанії, а й у нас нічим не гірше. В цей раз хочу приготувати другий варіант цієї страви.

Покроковий рецепт